Babaganoush 

Bruneer het amandelschaafsel in een droge koekenpan. Hak de blaadjes munt. Blaker de aubergines helemaal zwart boven een wokbrander. Laat de aubergines afkoelen en schep het vlees eruit. Gooi de schil weg en laat het vlees uitlekken in een zeef. Prak het vlees en meng de rode peperpuree, tahin, citroensap en wat olijfolie erdoor. Breng op smaak met peper en zout en serveer met honing, amandelschaafsel en gehakte munt.

Ingrediënten: 3 aubergines, 1 el Bresc Andalusische knoflookpuree, ½ citroen, 0,2 dl olijfolie, 1 el Bresc Rode peperpuree, 2 el tahin, 1 el gesneden munt, 1 el gesneden koriander, peper en zout, 50 g amandelschaafsel, honing, 1 takje munt.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bresc

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share