Bloody mary gelei 

Week de blaadjes gelatine. Meng alle vloeibare ingrediënten en zet deze op het vuur, breng op smaak met peper en zout. Zodra het vocht kookt, staaf er het agar door en kook even door (1 minuut). Koel iets terug zodat de gelatine, die hierna wordt toegevoegd, zijn werking niet verliest. Knijp de gelatine uit en vermeng al roerende met het vocht. Zeef de massa en stort in een gewenste vorm. Laat het afkoelen, dek het af en zet dan koud voor een nacht om op te stijven.

Ingrediënten: 8 dl tomatensap, 50 g Bresc Tomaten bruschetta, 1 dl wodka, 12 blaadjes gelatine, 10 g agar, 2 el worcestersaus, tabasco naar smaak, zout en zwarte peper.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bresc

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share