Crème van broccoli en groene curry 

Breng het water aan de kook en snijd de broccoli in stukken. Snijd de stronken wat kleiner zodat het even snel gaar is als de roosjes. Kook ze gaar. Bak ondertussen de Thai green even aan in een beetje olie en blus af met de kokosmelk. Giet de broccoli af en bewaar het vocht. Pureer de broccoli zeer fijn samen met het curry-kokosvocht, voeg zo nodig nog wat kookvocht en zout toe. Breng op smaak met een beetje vissaus en wrijf het door een fijne bolzeef.

Ingrediënten: 2 stronken broccoli, 1 l water, 3 el Bresc Thai green curry, 1 klein flesje kokosmelk, limoensap, zout, vissaus, olie om in te bakken.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bresc

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share