Bitterbal gerookte eendenborst

  • Fruit de sjalot en de knoflook aan in een klein beetje olie. Voeg de spinazie toe en breng op smaak met de groentenfond. Snijd de eendenborst in zeer kleine blokjes en roer door het mengsel
  • Maak het water aan met het aardappelpureepoeder. Werk de gare garnituren door de puree. Voeg de eidooier toe en vorm bitterballen van het geheel. 
  • Meng voor de panade de amandel, groene kruiden en aardappelpureepoeder door elkaar. Haal de bitterballen door het eiwit en de panade. Bak de bitterballen krokant af in een hete frituur (180°C)

Benodigdheden voor 6 porties: 200g pompoen (in blokjes), 50g sjalot, 2st knoflook (fijngesneden), 150g spinazie, 40g CHEF LIQUID CONCENTRATE GROENTEN, 1st gerookte eendenborst, 1L water, 250g MAGGI KOUD TE BEREIDEN AARDAPPELPUREE, 50g eidooier, Eiwit, losgeklopt, Gelijke delen geschaafde amandel, Gemengde groene kruiden. TIP: Lekker met piccalilly & gefrituurde spinazie met grof zout.

Interesse in een demonstratie? Laat dan gerust een berichtje achter en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar CHEF

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share