Bitterbal couscous

  • Breng het water aan de kook en voeg de groentenfond toe. Laat hier de couscous in wellen. Voeg de tomatencoulis toe aan de couscous. Breng op smaak met de dragon, peper en zout.
  • Laat afkoelen en voeg dan de eidooier toe. Kook de kwarteleieren in 5 minuten hard. Laat afkoelen en pel de eieren. 
  • Meng voor de panade de bieslook door de panko. Vorm balletjes om de kwartel eieren met de couscous. Laat goed koelen en paneer met het eiwit en de panko. Bak de bitterballen krokant af in een hete frituur (180°C).

Benodigdheden voor 6 porties: ½L water, 20G CHEF LIQUID CONCENTRATE GROENTEN, 350g couscous, 50G BUITONI TOMATENCOULIS, 20g verse dragon, 3st eidooier, 10st kwartelei, Eiwit, Panko / 20g bieslook (fijngehakt), TIP: Lekker met Choronsaus (bearnaise met tomaat) & gefrituurde rozemarijn.

Interesse in een demonstratie? Laat dan gerust een berichtje achter en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share