Bitterbal rode curry

  • Breng het water aan de kook en voeg hier kippenfond aan toe. Kook de bantam rijst hierin gaar. Meng de rode currysaus door de rijst. Roer de rode paprika en peterselie door het rijstmengsel. Laat het geheel goed afkoelen en rol hier balletjes van.
  • Meng voor de panade de gekookte parboiled rijst, panko en sesamzaadjes door elkaar. Rol de balletjes door de panade. Bak de bitterballen krokant af in een hete frituur (180°C)

Benodigdheden voor 6 porties: 40g CHEF LIQUID CONCENTRATE GEVOGELTE, 0,7L water, 500g bantam rijst, 2dl MAGGI RODE CURRYSAUS, 100g rode paprika (fijngesneden), 25g peterselie (fijngehakt), 200g gekookte parboiled rijst, 300g panko, 20g zwarte sesamzaadjes. TIP: Lekker met limoen-mayonaise.

Interesse in een demonstratie? Laat dan gerust een berichtje achter en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar CHEF

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share