Bitterbal gamba

  • Snijd de gamba’s in kleine blokjes snijden. Cutter 1/3 van de zalm fijn en breng op smaak met CHEF Liquid Concentrate Langoustine. Snijd de rest van de zalm in blokjes en meng alle vissoorten door elkaar. 
  • Voeg de room en het eiwit bij het geheel. Draai kleine balletjes van het mengsel. Cutter voor de panade het zeewier fijn met de aardappelpureepoeder. Haal de balletjes eerst door het eiwit, daarna door de panade en bak de bitterballen krokant af in een hete frituur (180°C).

Benodigdheden voor 6 porties: 7st gamba (schoongemaakt), 350g zalm, 30g CHEF LIQUID CONCENTRATE LANGOUSTINE, 1dl room, 2st eiwit, 25g zeewier, 350g MAGGI KTB AARDAPPELPUREE COMPLEET. TIP: Lekker met bearnaisesaus en rozenwaterkroepoek

Interesse in een demonstratie? Laat dan gerust een berichtje achter en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar CHEF

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share