Gerookte bietjes Carpaccio met frambozenvinaigrette

“Carpaccio” is een echte klassieker die niet op het menu mag ontbreken. Kook de bietjes afzonderlijk van elkaar in water met wat zout. Maak de bietjes schoon en rook ze rustig ca. 10 minuten in een rookoven. Snijd ze in dunne plakjes. Schil de chioggia bieten en snijd ze vervolgens flinterdun. Bewaar de plakjes in ijswater. Maak de witlof en de roodlof schoon. Maak de witlof en de roodlof aan met wat vinaigrette en verdeel deze over de borden. Verdeel hierop de gerookte bietenplakjes en de knapperige chioggia plakjes. Maak de carpaccio af met de rest van de vinaigrette en wat zwarte peper.

Benodigdheden voor 10 porties: mini rode bietjes, gekookte 20 st, rode bietjes 3 st, Gele bietjes 3 stuks, ciogga bietjes 3 st, witlofstronkjes 2 st, rode witlof, stronkje 2 st, Hellmann's Raspberry Vinaigrette 0.50 g, zwarte peper 0.50 g

Op zoek naar meer inspiratie en interesse in een afspraak met 1 van onze Rayon Managers? Reageer dan direct en stuur ons eenvoudig je bericht. 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Hellmann's

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share