Aardappelsalade 

Was de krieltjes en halveer ze. Kook ze gaar in water met wat zout en stoom ze droog. Bak de spekreepjes uit en voeg op het einde de knoflook toe. Laat de spekreepjes uitlekken en voeg ze toe aan de krieltjes. Meng er de overige ingrediënten door en breng op smaak met peper en zout. Garneer met de bieslook.

Ingrediënten: 500 g krieltjes in de schil, 2 el Bresc Beemster knoflookpuree, 50 g ontbijtspek in reepjes, 100 g crème fraîche, 100 g mayonaise, peper en zout naar smaak, 1 bosje bosui in ringetjes, bieslook om te garneren.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bresc

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share