Briquedeeg krokantjes 

Meng de diverse soorten kruidenpasta’s apart van elkaar door met een beetje olie. Leg de brique vellen uit en smeer deze in met de kruiden. Smeer per smaak twee vellen in. Leg ze met de besmeerde vellen op elkaar. Bak ze onder een matje in de oven op 175 graden totdat ze bruin zijn (ongeveer 5 minuten). Bak indien gewenst de vellen nog een paar minuten af zonder het bovenste matje om ze extra kleur te geven. Laat afkoelen. Serveertip: breek de vellen in grove stukken en steek in een schaaltje met ongekookte gekleurde couscous of maanzaad. Serveer met een tipje harissamayonaise.

Ingrediënten: 1 el Bresc Ras el hanout, 1 el Bresc Thai green curry, 1 el Bresc Tikka masala, 1 el Bresc Korma, 1 el Bresc Madras, 10 brique vellen, olijfolie.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bresc

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share