Gegrilde groenten 

Bestrooi de aubergine met zout en laat voor 30 minuten marineren zodat het vocht onttrokken wordt. Spoel af en dep droog. Verwarm de grill of barbecue. Maak de groenten, behalve de ui aan met een beetje olijfolie en de kruiden. Gril ze aan beide zijdes goed door. Gril de ui zonder olie (voorkomt het uit elkaar vallen van de ringen) aan beide zijdes goed bruin. Meng de knoflook door de overige olijfolie en azijn en meng het door de groenten.
Breng op smaak met peper en zout. Serveer met wat geraspte Parmezaanse kaas en rucola.

Ingrediënten: 1 courgette in plakken, 1 aubergine in plakken, 1 rode, 1 gele, 1 groene paprika, 1 rode ui in plakken, 1 dl olijfolie, 1 el Bresc Knoflookpuree, 1 el Provençaalse kruiden, 2 el balsamicoazijn, 1 tl Bresc Basilicumpuree, peper en zout naar smaak, geraspte Parmezaan als garnering, rucola als garnering.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bresc

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share