Carpaccio van ree met wintergroenten en basilicumvinaigrette

Een prachtig samenspel van kleuren, structuren en smaken van het seizoen. Kruid de reefilet met zout en peper. Verhit de Phase en bak hierin de reefilet mooi rosé. Laat het vlees afkoelen. Snijd de groenten in brunoise en blancheer ze afzonderlijk van elkaar in gezouten water. Was de schorseneren goed en snijd ze in dunne plakjes. Frituur de plakjes schorseneren krokant op ca 160ºC. Snijd de bundelzwammen en bak ze kort in wat Phase en kruid ze met zout en peper. Snijd de reefilet in dunne plakjes en leg ze op de borden. Verdeel de wintergroenten, bundelzwammen en de hazelnoten over de carpaccio en verdeel de vinaigrette erover. Garneer met de cress, Oost Indische kers blaadjes en de chips van schorseneren.

Benodigdheden voor 10 porties: reefilet800 g, zout en peper, Phase with Natural Butter Flavour, knolselderij, truffelaardappel en pompoen400 g, schorseneren200 g, bundelzwammen1 bakje, hazelnoten75 g, Hellmann's Basil Vinaigrette1.50 dl, asanga cress0.25 bakje, Oost Indische kers blaadjes1 bakje.

Op zoek naar meer inspiratie en interesse in een afspraak met 1 van onze Rayon Managers? Reageer dan direct en stuur ons eenvoudig je bericht. 

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share