Gepofte aardappelsalade

Aardappels poffen kost tijd maar het resultaat proef je terug. De structuur van de gepofte aardappels is anders dan die van gekookte variant. Snel poffen kan ook maar dan heb je een magnetron nodig. Vergeet niet de aardappels in te prikken! Verwarm een oven voor op 200 °C. Borstel de aardappels schoon, prik ze hier en daar in met een vork, leg ze op de bakplaat en bak ze in ongeveer een uur gaar. Houd ze warm. Bak het katenspek krokant in Phase en houd het warm. Vermeng de mais met de bleekselderij, de ijsbergsla en de helft van de mosterd-honingdressing. Snijd de aardappels kruisgewijs in met een mes, zodat ze openvallen. Verdeel de salade erover. Giet de rest van de dressing erover en verdeel hierover de ananasschijfjes en het katenspek. Garneer met peper en platte peterselie.

Benodigdheden voor 10 porties: aardappels, grote vastkokende10 st, katenspek150 g, Phase with Natural Butter Flavour, maiskorrels400 g, bleekselderij, brunoise250 g, ijsbergsla, gesneden150 g, Hellmann's Honing Mosterd Dressing250 g, ananas, fijngesneden300 g, platte peterselie, peper.

Op zoek naar meer inspiratie en interesse in een afspraak met 1 van onze Rayon Managers? Reageer dan direct en stuur ons eenvoudig je bericht. 

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share