Carpaccio van hert met wintergroenten en basilicumvinaigrette

Een prachtig samenspel van kleuren, structuren en smaken van het seizoen. Kruid de hertenfilet met zout en peper. Verhit de Phase en bak hierin de hertenfilet mooi rosé. Laat het vlees afkoelen. Snijd de groenten in brunoise en blancheer ze afzonderlijk van elkaar in gezouten water. Was de schorseneren goed en snijd ze in dunne plakjes. Frituur de plakjes schorseneren krokant op ca 160ºC. Snijd de bundelzwammen en bak ze kort in wat Phase en kruid ze met zout en peper. reefilet in dunne plakjes en leg ze op de borden. Schep de wintergroenten en de bundelzwammen over de carpaccio en verdeel de vinaigrette erover. Garneer met de cress, Oost Indische kers blaadjes en de chips van schorseneren.

Benodigdheden voor 10 porties: hertenfilet 800 g, zout en peper, Phase with Natural Butter Flavour, winterwortel, truffelaardappel en pompoen 400 g, schorseneren 200 g, bundelzwammen 1 bakje, Oost Indische kers blaadjes1 bakje, asanga cress 0.25 bakje, Hellmann's Balsamic Vinaigrette 1.50 dl.

Op zoek naar meer inspiratie en interesse in een afspraak met 1 van onze Rayon Managers? Reageer dan direct en stuur ons eenvoudig je bericht. 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Hellmann's

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share