Bietjes met geitenkaas en geroosterde noten

Misschien wel de mooiste "foodparing" die niet op de menukaart mag ontbreken. Zoete bietjes, friszure vinaigrette, pittige/romige kaas, peperige sla, scherpe uitjes en nootachtige zaden. Schil drie bietjes en snijd deze in flinterdunne plakjes, zet ze vervolgens op ijswater. Kook de rest van de bietjes, pel ze en snijd ze in vieren. Snijd de lente ui in julienne en zet deze op ijs water. Maak de bietjes aan met wat vinaigrette en kruid ze met de zwarte peper. Rooster de pitten en verkruimel de geitenkaas Maak de baby kale aan met wat vinaigrette en verdeel deze samen met de bietjes over de borden. Maak de salade af met de geroosterde pitten, geitenkaas en de bosuitjes.

Benodigdheden voor 10 porties: minibietjes 35 st, lente-uitjes 3 st, zwarte peper, Hellmann's Cider Sherry Vinaigrette 150 mg, zonnebloempitten 25 g, pompoenpitten 25 g, geitenkaas, zacht 400 g, Rode baby kale 150 g

Op zoek naar meer inspiratie en interesse in een afspraak met 1 van onze Rayon Managers? Reageer dan direct en stuur ons eenvoudig je bericht. 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Hellmann's

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share