Barbecue kippenvleugels uit Kuala Lumpur

Zoete kippenvleugels in Maleisische stijl geroosterd op de barbecue met een pittige chili mayonnaise. Meng alle ingrediënten voor de marinade en voeg de kip toe. Laat het geheel tenminste 12 uur marineren. Rijg de vleugels aan houten prikkers. Snijd de komkommer en de witte radijs in dunne plakjes. Snijd de chili en de koriander fijn. Meng alle ingrediënten tot een salade en breng op smaak met de vinaigrette. Meng de mayonaise met de pittige chili saus, limoen sap en fijngesneden koriander. Rooster de kippenvleugels op de de BBQ. Serveer met de komkommersalade en de pittige chili mayonaise.

Benodigdheden voor 10 porties: kippenvleugels 20 stuks, oestersaus 150 g, honing 150 g, maltose (Texturas) 50 g, Knorr Professional Knoflook Puree 15 g, gembersiroop 5 g, sesamolie 5 g, zout 10 g, witte peper, komkommer 150 g, witte radijsjes 150 g, rode Chili peper 2 stuks, Hellmann's Citrus Vinaigrette 1 dl, koriander 8 g,  chili saus 50 g, limoensap 25 g, koriander, Hellmann's Real 5 L 100 g

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Hellmann's

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share