Gegrilde groenten met kruiden

Een salade die je zo kunt serveren met een mooi stuk brood. Maar die zich ook goed leent om te verrijken met bijvoorbeeld ingemaakte ansjovis, gegrilde sardines of gebakken tonijn. Maak de groenten schoon en snijd ze in de gewenste maat. Rooster de puntpaprika’s en pel ze. Blancheer de lente-ui, venkel, asperges, courgette afzonderlijk van elkaar. Halveer de honingtomaatjes. Besprenkel alle groenten met wat olijfolie en kruid ze met zout en peper. Grill de groenten aan beide kanten en leg ze op een plateau. Marineer de groenten met de vinaigrette. Verdeel de groenten over de borden en maak ze af met de creazy peas en de goudsbloemblaadjes.

Benodigdheden voor 10 porties: Puntpaprika's 3 stuks, lente-uitjes 10 st, venkel 1 st, groene asperges 10 st, mini courgette 5 st, aubergines 1 st, honingtomaatjes 20 st, artisjokharten, gekookte 10 st, olijfolie, zout en peper, Hellmann's Cider Sherry Vinaigrette 100 mg, crazy pea-cress 100 g, eetbare goudsbloemen 5 stuks

Op zoek naar meer inspiratie en interesse in een afspraak met 1 van onze Rayon Managers? Reageer dan direct en stuur ons eenvoudig je bericht. 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Hellmann's

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share