Asperges Benedict

Dit is onze versie van de wereld beroemde ‘Eggs Benedict’ die tijdens het ontbijt en de brunch geserveerd worden. Onze versie past ook nog eens in de lunch en het diner! Schil de asperges. Kook de asperges met wat zout en laat ze in het kookvocht afkoelen. Snijd de asperges en verwarm ze in het kookvocht. Pocheer de eieren in water met een scheutje azijn. Steek de plakken briochebrood uit met een ronde steker. Rooster of bak het brood in de pan met wat Phase bruin. Was de spinazie en stoof deze kort met wat Phase en breng op smaak. Snijd de ham in dunne plakken. Verwarm de Hollandaise saus en giet deze in een siphon. Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm. Verdeel de brioche over de borden en bouw deze op met de spinazie, asperges, ham en daarop het gepocheerde ei. Maak de Benedict eieren af met de Hollandaise en de kruiden.

Benodigdheden voor 10 porties: aa asperges 20 st, Eieren, eieren 10 st, azijn, brioche brood 10 plakken. Phase with Natural Butter Flavour, Hollandse spinazie 500 g, zout en peper, Knorr Garde d'Or Hollandaise Saus 2.50 dl, kruiden 20 g.

Op zoek naar meer inspiratie en interesse in een afspraak met 1 van onze Rayon Managers? Reageer dan direct en stuur ons eenvoudig je bericht. 

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share