Borrelplank Mexico

Peppadews zijn kleine rode pepertjes afkomstig uit Zuid Afrika. De smaak is zoet en pittig tegelijk. Ze zijn veelzijdig te gebruiken maar we zien ze het meest gevuld met roomkaas. Doe de roomkaas in een spuitzakje en vul hiermee de peppadews. Leg ze in een beetje olijfolie met wat basilicumblaadjes. Meng/pureer de yoghurtdressing samen met de koriander, munt en de xanthaangom in de blender. Doe de sausen afzonderlijk van elkaar in een spuitflesje. Verdeel de taco chips in een bakje en verdeel hierover de beide sausen. Maak de avocado’s schoon en snijd ze in achten. Blancheer de avocado’s in water met wat zout en een scheutje citroensap of azijn. Dompel de avocado in ijswater en laat deze vervolgens goed uitlekken. Pureer of prak de avocado met de rest van de ingrediënten. Rol de ham op en serveer deze samen met de avocadodip, taco chips en de peppadews met roomkaas op een plank.

Benodigdheden voor 10 porties: Hellmann's Sandwich Delight Roomkaas 100 g, peppadews 10 stuks, olijfolie 20 g, basilicum 10 topjes, CALVÉ Dressing Yoghurt 1 L1 dl, koriander 5 g, muntblaadjes 2 g, xanthaan gom 1 g, Hellmann's Sandwich Saus Pittige Rode Paprika 1 dl, taco of tortilla chips 150 g, advocado 2 stuks. Knorr Professional Chilipuree 3 g, limoensap 15 g, olijfolie, zout en peper, patta negra 10 plakken.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share