Groentebouillon met doperwten en wontons

Breng een liter water aan de kook en voeg de groentebouillon toe. Pluk de peterselie en voeg deze op het laatste moment aan de bouillon toe. Reduceer de kippenfond en vermeng deze met het geplukte vlees. Leg de wonton velletjes uit, steek ze uit met een ronde steker en bestrijk ze met eidooier. Verdeel de confit erop, vouw ze dicht en steek ze uit. Kook de ravioli kort in water met wat zout. Maak de doperwten schoon en schil en snijd de asperges. Blancheer ze afzonderlijk van elkaar in water met wat zout en laat ze uitlekken. Verdeel de ravioli samen met de groenten in de borden. Schep de bouillon erop en maak af met de lavas olie.

Benodigdheden voor 10 porties: Knorr Groentebouillon Authentiek 20 g, platte peterselie 10 tak, Knorr Professional Gevogeltefond 1 dl, eendenbout, gekonfijt 300 g, wontonvelletjes 30 st, eidooier 1 st, doperwten, gedopte 300 g, groene asperges 10 st, lavas olie 30 g.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Knorr

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share