Carpaccio Harry's Bar 

“Carpaccio” is een echte klassieker die niet op het menu mag ontbreken. Snijd het vlees in dunne plakjes en kruid het met wat zout. Meng het citroensap, worcestersaus en wat melk door de mayonaise. Verdeel de dressing speels aan alsof je een abstract schilderij a la Kandinsky maakt.

Benodigdheden voor 10 porties: ossehaas of dunne lende 900 g, Hellmann's Real 5 L 200 g, citroensap, Worcestersaus, melk.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share