Bloemkoolsoep uit Kopenhagen met rucula met gerookte zalm

Breng 2,5 liter water aan de kook en blancheer hierin de bloemkoolroosjes. Meet 2 liter van het kookvocht af, breng dit aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Kook de bloemkool broccolisoep gedurende 5 minuten rustig door. Blancheer ondertussen de rucola en draai deze vervolgens in de blender met wat olijfolie fijn. Snijd de gerookte zalm in mooie blokjes. Voeg de bloemkoolroosjes aan de soep toe. Verdeel de gerookte zalm over de soepkommen. Schep de soep in de soepkommen en garneer met de rucola-olie en wat zwarte peper.

Benodigdheden voor 10 porties: Knorr Supérieur Bloemkool-Broccoli Crèmesoep 190 g, bloemkool, roosjes 250 g, rucola 50 g, olijfolie 50 g, gerookte zalm 200 g, zwarte peper, gemalen 1 g​​​​​​.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Knorr

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share