Aardappel-vissoep uit Rusland

Verhit de olijfolie in een braadpan en fruit daarin alle groenten, voeg de tomatenpuree en het laurierblad toe.
Giet er de Bouillon bij, breng aan de kook en voeg de aardappelen toe en laat sudderen tot de aardappelen gaar zijn. Vis: Garnituur. Stoom de vis 70°C, tot deze gaar is en voeg dan bij de soep. Roer er de kappertjes, de blokjes augurk en de Napoletana door en laat 1 min. doorwarmen, neem de pan van het vuur. Roer de zure room er in, dan de Ketjap, het citroensap en de Dilleen roer dit mengsel door de soep.

Benodigdheden voor 10 porties: olijfolie 250 ml, uien, blokjes 1 kg, soepgroenten 2.50 kg, tomatenpuree 125 g, laurierblaadjes 5 st, water 5 l, Knorr 1-2-3 Vleesbouillon Pasta 80 g, aardappels in grove stukken 2 kg, vaste vis, naar keuze 1.50 kg, kappertjes 125 g, zure augurken, in blokjes 1 kg, Knorr Collezione Italiana Saus Napoletana in zak 1.50 kg, zure room 1 l, Conimex Ketjap Manis 125 g, citroen (sap) 2 st, Knorr Primerba Dille 50 g.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Knorr

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share