Crumble van yoghurt

Laat de boter op kamertemperatuur komen. Vermeng met de overige ingrediënten. Draai op tot een homogene massa. Verdeel over een siliconenmat. Bak af in de oven op 140ºC. Verkruimel met een garde tot ‘crumble’ voor een mooie structuur.

Benodigdheden voor 10p: boter 125 g, yoghurtpoeder 75 g, bloem 125 g, suiker 125 g.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share