Springrolls met mango, zalm en Thaise basilicum

Schil de mango’s en snijd de uiteinden van de minikomkommers af. Snijd de mango’s en de komkommer in julienne op een Japanse mandoline. Maak de rode chilipeper schoon, verwijder de zaadjes en snijd fijn. Snijd de zalm in dunne plakjes en pluk de basilicum, koriander en de mint. Week een rijstvelletje in warm water tot dit week wordt. Leg het rijstvelletje op een schone keukendoek. Verdeel er wat gesneden mango, komkommer, zalm, rode peper, geplukte kruiden en limoenrasp over. Vouw en rol het geheel strak op tot een mooi rolletje. Herhaal tot er vijfentwintig ‘springrolls’ zijn. Snijd vijf ‘springrolls’ doormidden en verdeel deze over de kommetjes. Leg de overige ‘springrolls’ erbij en garneer met de cress-soorten. Serveer de ‘springrolls’ met de Jalapeno Ginger Vinaigrette.

Benodigdheden voor 10 porties: rijst vellen 25 stuks, groene, onrijpe mango 2 st, mini komkommer 5 st, rode Chili peper 1 st, gerookte zalm 700 g, Thaise basilicum 5 takjes, mint 2 takjes, limoen, daikoncress 1 bakje, Sakura cress1 bakje, Hellmann's Jalapeno Ginger Vinaigrette 3 dl.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share