Ceviche van zalm en asperges met kreeften-Hollandaise

Meng het limoensap, fish sauce, suiker en de vinaigrette. Snijd de zalm, komkommer in blokjes en de asperges in stukjes. Snijd de rode ui in dunne reepjes en halveer de tomaatjes. Snijd de limoenblaadjes en de rode peper in ragfijne julienne. Reduceer de kreeftenjus tot de helft in en verwarm de Hollandaise saus.  Meng de jus door de Hollandaisesaus giet deze in een siphon. Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm. Verdeel de gesneden zalm, komkommer, asperges, rode ui en de tomaatjes in de diepe bordjes. Verdeel het limoenmengsel op de ingredienten. Spuit de schaaldieren Hollandaise erbij. Garneer met koriander en fijngesneden lime leaves.

Benodigdheden voor 10 porties: limoensap 3 dl, Thai fish sauce 30 g, palmsuiker 30 g, Hellmann's Jalapeno Ginger Vinaigrette 60 g, zalmfilet, 5 komkommer, 3 st, asperges, gekookt 10 st, rode  st, honingtomaatjes 30 st, kaffir limoenblaadjes (liefst vers) 3 st, rode chilipeper, zaadjes verwijderd en fijngesneden 0.50 st, Knorr Professional Kreeftenjus 200 mg, Knorr Garde d'Or Hollandaise Saus 2 dl, koriander 5 takjes.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Knorr

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share