Ceviche van tonijn Thaise stijl

Meng het limoensap, water, fish sauce, palmsuiker en de vinaigrette. Snijd de tonijn in blokjes en de komkommer en de radijs in plakjes. Snijd de rode ui fijn en halveer de tomaatjes. Snijd de limoenblaadjes en de rode peper in ragfijne julienne. Maak de granaatappel schoon. Verdeel de gesneden tonijn, komkommer, radijs, rode ui, tomaatjes en de granaatappel in de diepe bordjes. Giet het limoen mengsel op de garnituren. Garneer met de koriander, vioolblaadjes en de fijngesneden limoenblad.

Benodigdheden voor 10 porties:  limoensap 15 dl, koud water 15 dl, Thai fish sauce 30 g, palmsuiker 35 g, Hellmann's Jalapeno Ginger Vinaigrette 60 g, tonijnfilet 500 g, komkommer, mini 3 stuks, radijs 4 st, rode ui 5 st, honingtomaatjes 30 st, limoenblad3 st, chilipeper 5 st, granaatappel 5 st, koriander, verse takjes 10 st, paarse viooltjes 10 st

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Hellmann's

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share