Gepocheerde zalm op zuurdesem met kropsla, eieren en cocktailsaus

Bereid de visbouillon en pocheer hierin de zalm. Pluk de zalm grof en maak deze aan met wat cocktailsaus. Kook de eieren, pel en halveer ze. Was de sla, pluk ze grof en maak ze goed droog. Verdeel de kropsla, zalm, eieren en de sjalotjes over het brood. Maak het geheel af met de bloedzuring, limoenen wat zwarte peper. Serveer met cocktailsaus.

Benodigdheden voor 10 porties: Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Vis 20 g, zalmfilet 800 g, Hellmann's Cocktail Saus 300 g, eieren 10 st, kropsla1 st, zoetzure sjalotjes 300 g, limoen 1 st, Vene cress 1 bakje, zwarte peper.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Hellmann's

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share