Aardappelsalade met Steam & Fresh krieltjes met schil

De producten uit de Steam & Fresh lijn bieden maximale kwaliteit en zijn gemakkelijk te bereiden. Ze geven gehoor aan de vraag naar pure, verse en gebruiksvriendelijke producten. De Steam & Fresh hele kriel met schil is hier een van. Deze heerlijke aardappel is op verschillende manieren te serveren. Wij doen alvast een suggestie: aardappelsalade met Steam & Fresh hele kriel met schil!

Kook de Steam & Fresh hele kriel eventueel nog wat gaarder in een pan water met zout. Snijd de bleekselderij in grof julienne en houd wat loof achter voor de garnering. Snijd de krieltjes in de gewenste grootte en breng deze op smaak met peper en zout. Meng de mierikswortel, crème fraîche, citroensap, lavas en peterselie door elkaar. Leg drie plakjes nagelhout in een cirkel op elk brod met in het midden de salade. Leg daarop nog eens drie plakken nagelhout en breng deze op smaak met crème fraîche-mengsel. Garneer het geheel daarna met lavas, selderijloof, peterselie en olijfolie.

Benodigdheden voor 10 porties: 1250 gram Aviko Steam & Fresh hele kriel met schil, 1 bleekselderij, de kern, 4 eetlepels mierikswortel, geraspt, 4 eetlepels crème fraîche, 60 plakken Twents nagelhout (of rookvlees), 6 tk lavas, gesneden, 6 tk peterselie, fijn gehakt, 2 citroenen, Peper & zout

Op zoek naar meer inspiratie en heerlijke recepten? En wil je weten hoe wij je verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Aviko

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share