Caprese gratins met rucolasalade

Een heerlijke, frisse salade. Precies goed voor de nazomer of het begin van de herfst! Verwarm de oven voor tot 220 °C. Zet de gratins op een bakplaat en besmeer ze met de pesto. Beleg ze met de tomaat en de mozzarella. Bak de gratins in de voorverwarmde oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar. Maak intussen de slablaadjes aan met de olijfolie, de balsamico-azijn en zout en peper naar smaak. Verdeel de gratins over de 10 borden of een schaal en bestrooi met de basilicumblaadjes. Besprenkel ze eventueel met extra olijfolie en serveer met de salade.

Benodigdheden voor 10 personen: 10 stuks Aviko Aardappelgratin met tomaat en mozarella, 150 gram groene pesto, 5 tomaten, in plakjes, 5 bollen mozzarella (a 125g), in plakjes, 190 gram jonge bladsalade, 7 eetlepels olijfolie extra vierge, 3 eetlepels balsamico-azijn, 3 handen vol basilicumblaadjes

Op zoek naar meer inspiratie en heerlijke recepten? En wil je weten hoe wij je verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Aviko

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share