Antipasti dello chef

Verras je gasten met deze Antipasta schotel met Aardappelgratin met room en kaas. Waan jezelf in Italië met dit prachtgerecht. Verwarm de oven voor op 220°C. Zet de 10 gratins op een bakplaat en bak ze in de voorverwarmde oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar. Verhit ondertussen de grillpan. Schep de courgette en paprika om met de olijfolie. Gril de groentes in 4-5 minuten beetgaar, met mooie roosterstrepen. Leg vervolgens de gegrilde groentes op een royale presenteerschaal of stoere plank. Zet er een bakje met olijven bij. Leg de uitgelekte artisjokharten en tomaatjes erbij. Rangschik de Parmaham losjes op de schaal of plank. Leg er ook de Italiaanse worstjes, de Percorino en de knoflookgarnalen bij. Zet de warme gratins erbij op de schaal en serveer de antipasti schotel met de ciabatta en de pesto.

Ingrediënten voor 10 personen: 10 stuks Aviko Aardappelgratin met room en kaas, 1,5 stuks courgette, in plakjes, 2,5 stuks rode paprika, in reepjes, 5 eetlepels olijfolie, 300 gram gemarineerde artisjokhart, 190 gram Parmaham, in plakken, 2,5 stuks Italiaans droog worstje, in plakken, 190 gram Pecorino, in plakken, 250 gram knoflookgarnalen, 250 gram groene pesto, 2,5 stuks ciabatta brood, 375 gram gemarineerde olijven, 190 gram halfgedroogde tomaatjes, bakplaat grillpan

Op zoek naar meer inspiratie en heerlijke recepten? En wil je weten hoe wij je verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Aviko

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share