Donkere Chocolade Eclair

Receptencomponenten:
1. Chocolade Banketbakkersroom
2. Decoratie

Gebruik in het recept kant-en-klare éclairs van Pidy.

Bereiding Chocolade Banketbakkersroom: Meng de basterdsuiker en de eierdooiers. Meng het zetmeel in. Breng de vanille en volle melk aan de kook en tempereer met het eierdooiermengsel. Breng opnieuw aan de kook. Voeg de boter toe. Giet het kokende mengsel over de chocolade, roer egaal en zet onmiddelijk in de ijskast om af te koelen. 

Ingrediënten Chocolade Banketbakkersroom: 440 g basterdsuiker, 440 g eierdooiers, 160 g zetmeel, 2 vanillestokjes, 2000 g volle melk, 200 g boter, 150 g Callebaut Donkere Chocolade 811

Decoratie: Smelt de chocolade. Voeg de boter toe aan de chocolade. Voeg het glazuursuiker toe, meng en breng glazuurlaag aan op de eclairs. Voeg de decoratie toe terwijl de glazuur nog niet opgedroogd is. Bepoeder de Jura Waves met het Metallic Powder.

Ingrediënten Decoratie: Mona Lisa - Signatuurdecoraties (Jura) - Dark Chocolate Jura Waves, Mona Lisa - Metallic poeders - Creative Gold Metallic Powder, Mona Lisa - Crunch - almond and sugar Crunch Gold

Wil je meer weten over de kansen die Mona Lisa te bieden heeft? Reageer dan direct en we nemen snel persoonlijk contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Mona Lisa Chocolade Decoraties

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share