Broodje kip met truffel champignon roomkaas

Bak de broodjes af in 4 minuten in een oven van 200°C graden. Snijd de broodjes doormidden en spuit een rozet roomkaas van 10 gram op beide helften. Marineer de kipfilet in een marinade van olijfolie, gesnipperde rode ui, knoflook, tijm, rozemarijn, peper & zout. Bak de kipfilet in zijn geheel aan in een grillpan en laat hem afgaren in de oven op 200 graden. Laat de kipfilet afkoelen en snijd hem in plakken. Snijd de paprika’s in 4 stukken en haal de kern eruit. Besprenkel de paprika met olijfolie en zet ze 10 minuten in een oven van 230°C graden. Laat het afkoelen (indien gewenst trek het vel er af). Beleg het onderste bolletje met wat sla naar keuze, gegrilde paprika’s en de gegaarde kip en dek het dan af met het bovenste bolletje. Garneer met sukara cress.

Ingrediënten: 120 gram Lebo roomkaas truffel champignon (spuitzak), 6 brioche broodjes (of anders hard of zacht broodje), 240 gram kipfilet, olijfolie, rode ui, knoflook, tijm, rozemarijn, peper en zout, 2 gegrilde gele paprika's, enkele blaadjes sla, sukara cress.

Meer weten over dit recept of over de mogelijkheden met Lebo Kaas? Laat dan een berichtje voor ons achter en we staan je graag te woord!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Lebo Kaas

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share