Broodpastei met Pesto al Limone roomkaas

Bak de broodpasteitjes af in 4 minuten in een oven van 180°C graden. Zet de zalmfilet 5 minuten in een oven op 180°C graden. Snijd de helft van de gebakken zalmfilet in blokjes voor in de ragout. Gebruik de andere helft als topping op de broodpastei. Maak de ragout: snijd de rode ui in kleine ringen en doe het in een pan met een lepeltje olijfolie en fruit het aan. Voeg de roomkaas, een beetje slagroom en de groentebouillon toe. Doe de rivierkreeftjes en gesneden blokjes zalm in de pan bij de ragout en laat het op een laag pitje in 2 minuten warm worden. Doe de warme ragout in de broodpastei en garneer met de andere helft zalmfilet. Maak het af met wat zeekraal en druppel de overgebleven saus er nog wat overheen, ernaast of op het bord.

Ingrediënten: 400 gram Lebo roomkaas Pesto al Limone (spuitzak), 8x broodpasteitjes, 200 gram rivierkreeftjes, 200 gram verse zalm, 80 gram zeekraal, slagroom, 100 ml groentebouillon, 1 rode ui. 

Meer weten over dit recept of over de mogelijkheden met Lebo Kaas? Laat dan een berichtje voor ons achter en we staan je graag te woord!

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share