Verstegen

Gegrilde Coquilles met Spice Oil Green Herbs Garlic

Meng 10 gram Spice Oil Curry Ginger met de crème fraiche en meng goed door elkaar. De andere 40 gram Spice Oil Curry Ginger door de gekookte rijst. Kruid de coquilles met de Spice Oil Green Herbs Garlic en bak kort om en om in de pan. Serveer de rijst in de medaillon op het bord met daarop de coquilles. Decoreer de saus en bospeen op het bord.

INGREDIËNTEN: 1000 gr Coquilles, 1000 gr Rijst (gekookt), 100 gr Bospeen (geblancheerd), 200 gr Crème fraiche, 40 gr Spice Oil Green Herbs Garlic, 50 gr Spice Oil Curry Ginger.

Meer weten over Verstegen en hoe wij je met onze producten verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen persoonlijk contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Verstegen

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share