Couscoussalade

Bereiding: Doe de couscous in een kom of schaal. Doe er een paar druppels olijfolie bij en meng goed door elkaar. Giet de hete groentebouillon over de couscous. Zorg dat alle couscous onder de bouillon staat. Dek de bak af met een theedoek en laat ongeveer 5 a 6 minuutjes staan.

Hak de munt en koriander fijn. Maak de korrels van de couscous los met een vork. Zorg dat alle korrels los zijn. Roer de kruiden door de couscous. Proef goed wanneer de verhoudingen kloppen. Snijd de lente-ui in dunne ringetjes en snijd of brokkel de geitenkaas in stukjes. Meng de granaatappel, lente-ui en brokjes geitenkaas door de couscous. Maak de couscous met geitenkaas en granaatappelpitjes af door een beetje citroensap over het gerecht te sprenkelen.

Benodigdheden: 250 gram couscous, 250 ml groentebouillon, 4 lente-uitjes, Munt, Koriander, Bakje Granaatappelpitten, 200 gram Zachte geitenkaas, Citroensap, Olijfolie

Wil je meer weten over ons product of over dit recept? Stuur dan direct je reactie en neem contact met ons op. We helpen je namelijk graag persoonlijk verder!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar De Molkerei

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share