Cannelloni

Bereiding: De oven voor verwarmen op 180 graden. Leg de cannellonirolletjes in een pan met water en kook ze ongeveer 3 tot 4 minuten, spoel ze daarna af met koud water. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en voeg de spinazie toe, totdat het geslonken is. Haal de spinazie van het vuur. Rooster de pijnboompitjes goudbruin. Voeg daarna de geitenkaas toe aan de spinazie, en meng dit goed door elkaar in een kom. Meng vervolgens ook de pijnboompitjes erdoor heen (mag ook de helft, om later als topping de rest te gebruiken), voeg nog wat peper en zout toe voor de smaak. 

Vet een ovenschaal in, verdeel de helft van de passata over de bodem. Vul de cannelloni met de spinazie en leg ze in de ovenschaal. Verdeel vervolgens de andere helft van de passata over de cannelloni en verkruimel nog wat geitenkaas over de bovenkant. Bak de cannelloni ongeveer 30 minuten in de oven.

Benodigheden: 400 g spinazie, 4 el pijnboompitjes, 150 g geitenkaas, 600 ml passata (gezeefde tomaten), 10 cannelloni's

Wil je meer weten over ons product of over dit recept? Stuur dan direct je reactie en neem contact met ons op. We helpen je namelijk graag persoonlijk verder!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar De Molkerei

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share