Crostini Astisjok

Bereiding: Snij 1 stokbrood in dunne plakjes. Meng 150 ml olijfolie met uitgeperste knoflook. Leg de plakjes brood op een bakplaat en verwarm de oven voor op 180° Celsius. Besmeer het brood met het olijfoliemengsel en bak de sneetjes 5 tot 10 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn. Smeer de pesto over de crostini. Verdeel de verkruimelde geitenkaas over de crostini en leg op de geitenkaas een aantal artisjok harten.

Benodigdheden: Stokbrood bruin of wit naar keuze, Olijfolie, Teentje knoflook, 50 gram Geitenkaas van de Molkerei, 2 Artisjok harten, el Pesto

Wil je meer weten over ons product of over dit recept? Stuur dan direct je reactie en neem contact met ons op. We helpen je namelijk graag persoonlijk verder!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar De Molkerei

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share