Tricolore boontjessalade met avocadodressing

Bereiding: Kook de tarwekorrels af volgens de gebruiksaanwijzing. Maak de sperziebonen schoon en breng een pot met water aan de kook met een snufje zout in. Kook de boontjes beetgaar (ongeveer 5 minuten) en giet ze af. Spoel ze meteen af in koud water, zodat ze hun mooie groene kleur behouden. Halveer de tomaatjes en voeg de afgekoelde boontjes, tarwekorrels, rode bonen en maïs toe. Breng op smaak met peper en zout. Haal nu de staafmixer er bij om een heerlijke dressing te maken! Mix de rijpe ontpitte avocado met citroensap, knoflook en yoghurt. Voeg een snufje zout en peper toe. Voeg de frisse dressing toe aan de heerlijke salade en genieten maar. TIP: indien je geen staafmixer in huis hebt, of indien je weinig tijd hebt, kun je ook kant-en-klare dressing gebruiken.

Benodigdheden (4 personen):1 blik Bonduelle Rode kidneybonen (300 g), 1 blik Crispy Maïs (150 g), 100 g tarwekorrels, 200 g sperziebonen, 200 g kerstomaten, gehalveerd, 1 avocado, 1 teentje knoflook, geperst, 1 handvol platte peterselie, 3 dl Griekse yoghurt, ½ citroensap, Zout & zwarte peper.

Op zoek naar meer inspiratie en heerlijke recepten? En wil je weten hoe wij je verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bonduelle

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share