Gegrilde groenten salade met Crispy Maïs

Bereiding: Was de courgette en snijd ze in fijne plakken. Tip: je kan ook de schiller gebruiken om extra fijne plakjes te maken. Pel de zoete ui en snijd ze in 8 partjes. Begin dan aan de venkel. Halveer de venkel en leg de helften met het snijvlak op een snijplank. Snijd de helften met behulp van een scherp mes in flinterdunne plakjes of repen. Hoe dunner de gesneden venkel, hoe lekkerder. Maak vervolgens de witte asperges schoon door ze te schillen en snijd het onderste houtachtige deel van de stengel weg. Bij de groene asperges hoef je enkel het onderstel deel van de stengel af te snijden. Besprenkel de groenten met olijfolie en kruid met peper en zou en gril de groentjes op de BBQ of in een grillpan. Meng de maïs onder de groenten en werk af met wat peterselie. Geniet van het zonnetje op jouw bord!

Benodigdheden (4 personen):1 blikje Bonduelle Crispy Maïs (150 g), 1 courgette, 1 venkel, 2 zoete uien, 150 g witte asperges, 150 g groene asperges, olijfolie, peper & zout.

Op zoek naar meer inspiratie en heerlijke recepten? En wil je weten hoe wij je verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bonduelle

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share