De top 5 meest bestelde desserts

De Dame Blanche is en blijft in Nederland een van de meest bestelde desserts. Voor veel gasten is een traditionele Dame Blanche de perfecte afsluiting van een diner en kan daarom ook niet ontbreken op de dessertkaart. Een goede balans van het dessertaanbod helpt je om meer uit je desserts te halen. Een te groot aanbod kan bijvoorbeeld zorgen dat de gasten ‘door de bomen het bos niet meer zien’ en besluiten geen dessert te nemen. Met een optimaal aanbod van 5 desserts kun je de juiste focus en bereiding aan ieder dessert geven.

De 5 meest bestelde desserts in Nederland zijn: 

  • Dame Blanche
  • Bananensplit
  • Chocolade Brownie
  • Cheesecake
  • Kaasplankje 

Wil je meer weten over desserts en hoe wij je hiermee verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Unilever Food Solutions

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share