Mexicaans broodje pulled pork 

Bereiding: De procureur inwrijven met de Spicemix Puebla, vacumeren en 8 uur garen in de röner op 80°C. Het vlees met behulp van twee vorken uit elkaar trekken en mengen met de groentes. Schil de avocado's, snijd in plakjes en grill om en om. Bak de oerbroodjes af en snijd door de helft. Bedek de onderkant met de veldsla, vervolgens de pulled pork en eindig met de avocado's. Serveertip: serveer met Verstegen Mole Oaxaca.

Benodigdheden: 1 kilo procureur (zonder been), 10 oerbroden, 20 gram Verstegen Spicemix Puebla, 30 gram maïs, 30 gram paprika rood (brunoise), 30 gram paprika geel (brunoise), 20 gram rode ui, 20 gram lente ui, 1 avocado, veldsla, naar wens: Verstegen Mole Oaxaca.

Meer weten over wie we zijn en hoe wij je met onze producten verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op. 

Neem contact op met de fabrikant

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share