Frites Tandoori

Bereiding: Snijd de paprika’s en tomaat in fijne blokjes en de lente ui in ringetjes. Meng het gehakt met Kumar’s Tandoori en tomatenpuree en bak het gedurende 6-7 minuten in de pan, Voeg de groenten toe en gaar nog 3 minuten, Bereid de pommes frites, Serveer de Tandoori Keema op de pommes frites en serveer daarbij naar keuze tomatensaus of yoghurt-knoflooksaus. Garneer met de rode chili ringen.

Benodigdheden: 500 g gehakt (rund of lam), 1 el Kumar’s Tandoori, 50 g tomatenpuree, 1/2 rode paprika, 1/2 gele paprika, 1/2 tomaat, 1/2 lente ui, pommes frites, rode chilipeper, ter garnering, saus naar keuze.

Meer weten over wie we zijn en hoe wij je met onze producten verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share