Nachos zelfgemaakt

Meng Spice Oil Smoked Paprika Jalapeño met zonnebloemolie (50/50). Snijd de wraps in punten, bestrijk ze met het oliemengsel en bak af in de oven. Als de Nachos nog warm zijn naar smaak bestrooien met de Spicemix Puebla. Serveer met salsa's naar keuze. 

Guacamole: Pureer de avocado, citroensap, ui en knoflook in de foodprocessor. Breng op smaak met de Spicemix del Mondo Guadalajara. 

Tomatensalsa: Meng de tomaat blokjes met de paprika, maïs en tomaat geconcasseerd door elkaar. Breng op smaak met Spicemix Puebla en 10 gram Spice Oil Smoked Paprika Jalapeño.

Benodigdheden 

6 wraps, Zonnebloemolie, Verstegen Spice Oil Smoked paprika jalapeño, Verstegen Spicemix Puebla, 2 avocado, 4 gram citroensap, 20 gram rode uien, gesnipperd, 5 gram knoflook, gehakt, 5 gram Verstegen Spicemix del Mondo Guadalajara, 200 gram tomaat, brunoise enkel vruchtvlees, 50 gram rode paprika, brunoise, 20 gram maïs, Verstegen Spice Oil Smoked paprika jalapeño, Verstegen Spicemix Puebla.

Meer weten over wie we zijn en hoe wij je met onze producten verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

Neem contact op met de fabrikant

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share