Cube the soup!

Het geheim van een goede soep? Mise en place! Een mooie, vers gemaakte soep op de kaart. Veel chefs willen wel, maar vanwege tijdsgebrek wordt er voor convenience gekozen. Vandaar dat we ‘Cube the Soup’ presenteren. Het idee: een simpele, goede basissoep die je à la minute afmaakt met een sterke reductie die je als ijsblokjes hebt ingevroren. Tijdens de lunch/het diner warm je de basissoep op en breng je die snel op smaak. Garnituur erbij en klaar. Het mooie aan deze manier van werken is dat je makkelijk zelfgemaakte soep op de kaart kunt zetten, waarbij verse ingrediënten de hoofdrol spelen. Als voordeel blijven kruiden en groenten mooi op kleur en zorg je voor veel snelheid. 

Dankzij de combinatie basissoep, cubes en garnituur zijn het op zichzelf staande gerechten. Zeker als ze live aan tafel geserveerd worden. Dus naast een mooi gerecht is het ook een mooie margepakker!

Meer weten over het concept? Reageer dan direct en we nemen persoonlijk contact met je op om je de brochure met het volledige concept toe te sturen.

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share