Honey & ginger espresso macchiato

Hoe maak je dit heerlijke recept? Volg deze 6 eenvoudige stappen: 1. Eerst gaat de honing in de melkkan. Hoeveel, dat hangt af van wat jij wilt bereiken, dus experimenteer! (TIP: Gebruik Melvita Professional honing voor het beste resultaat!). 2. Vul de kan met melk. Reken voor 1 deel koffie een 1/2 deel melkschuim. 3. Maak mooi, dicht melkschuim. 4. Zet een espresso in een kopje. 5. Schep met een lepel wat schuim op de espresso zodat er een witte vlek ontstaat. De vlek is de ‘macchiato’. 6. Strooi als ‘grande finish’ een beetje gemberpoeder op het melkschuim.

Ben je barista of bereid jij de koffie in een horecazaak en wil je meer van dit soort leuke recepten? 

Meld je dan direct even aan via de promotiecampagnes voor ons starterspakket of laat een berichtje achter zodat we contact met je kunnen opnemen.. 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Melvita (By Van Oordt)

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share