Winter BBQ-tips 

Portobello’s op het vuur, broodjes grillen en visje draaien. Ook benieuwd naar hoe jij je gasten buiten kunt verrassen? Zet de BBQ voor je restaurant en maak er een feestje van! Wedden dat iedereen met een vrolijk gezicht en heel veel lekkere trek een fantastische avond tegemoet gaat?

Tip 1: Zo maak je sfeer: Ontvang je gasten rondom het vuur met een lekkere glühwein en een eerste aperitief. Zet er een paar gezellige vuurkorven bij, heel veel kaarsen en natuurlijk genoeg (fleece)dekens, zodat niemand het koud krijgt. Je maakt het af met een heerlijk muziekje.

Tip 2 - Goed gereedschap is het halve werk: Zorg dat je een goede en voldoende grote BBQ hebt. Belangrijk is dat de barbecue een deksel heeft om de warmte binnen te houden. En vergeet niet, het oog wil ook wat…. De uitstraling van de BBQ kan heel veel doen voor de sfeer. Wil je echt indruk op je gasten maken en ook nog eens een fantastische smaak krijgen, kies dan voor een prachtige smoker, zoals een mooie Green Egg of een stoere Argentijnse Mibrasa.

Tip 3 - Vega op de BBQ: Heerlijk om ook je groenten op de BBQ te bereiden, mooi geroosterd en met een heerlijke rooksmaak. Denk bijvoorbeeld aan echte winterse groenten zoals wortels, courgette en aubergine en pompoen. Deze groenten gaan ook heerlijk samen met onze gratins, die tevens te bereiden zijn op de barbecue. 

Tot het toetje aan toe:  Gooi een paar bananen met schil zo op de kolen en laat ze garen. Heerlijk met een bolletje roomijs. Of zoete aardappel met chocoladezout en vanille dip.

Heb jij er nu ook al zin in? En ga je aan de slag met deze winterbarbecue? Kijk dan direct even bij de promoties en vraag je gratis proefpakket aan om het af te maken!

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share