Salade

Mediterrane venkelsalade

Pers de sinaasappel uit. Meng het sinaasappelsap met de mosterd, olijfolie en twee eetlepels pesto tot een mooi stroperig geheel. Voeg naar smaak peper en zout toe. Haal de buitenste bladen van de venkel, snijd het kontje eraf en was het vervolgens. Snijd de venkel eerst in dunne plakken van 1 cm en snijd hier vervolgens blokjes van. Doe dit in een grote schaal, samen met de fijngesneden jalapeno’s en Peppadews®. Maak op smaak met de dressing en voeg als laatste verse basilicum en rucola toe. 

Ingrediënten: Twee venkel in blokjes gesneden, Pesto limone 135 gram, 1 sinaasappel, Royal jalapeno mix 200 gram, 10 Peppadew® fijngesneden (Peppadew mild whole sweet piquanté peppers) • 50 gram rucola fijngesneden, 6 blaadjes basilicum fijngesneden, 4 eetlepels olijfolie, 1 theelepel mosterd en peper en zout naar smaak

Meer weten over onze mediterrane specialiteiten en wat wij voor u kunnen betekenen? Reageer dan via onderstaande velden en we nemen contact met u op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Enrico

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share