Brostei: Feestelijke broodbakjes

Vullen maar! De Brostei broodbakjes zijn oneindig te combineren en hebben talloze variatiemogelijkheden. Ze maken van elke lunch een culinaire ontdekkingsreis. Brostei is ook verrassend in te zetten bij het ontbijtbuffet, het aperitief of de high-tea. Qua vulling is niets te gek: hartig, zoet alles kan. Je kunt er zelfs gebakjes van maken. Brostei is er in een reguliere en mini variant en verkrijgbaar in wit en bruin. In de witte versie zijn zonne- en pompoenpitten verwerkt; aan de bruine Brostei is lijnzaad toegevoegd.

Ben je op zoek naar meer inspiratie en informatie over onze broodspecialiteiten? Reageer dan direct. Wij nemen graag persoonlijk contact op om advies op maat te geven.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Carl Siegert

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share