Aardpeer en pastinaak soep met peperspek

Met de premium gratins van Aviko wordt het toevoegen van een Franse klassieker aan het menu wel heel eenvoudig. Om je hierbij te helpen, hebben wij onder andere een recept van aardpeer en pastinaak soep met peperspek voor je samengesteld.

Laat de mini gratins iets ontdooien. Verhit de melk met de groentebouillon in een pan. De gratins in de bouillon onder voortdurend roeren aan de kook brengen. Laat de soep trekken op een matig vuur gedurende 5 minuten. Breng de soep op smaak met droge vermout, zout en peper. Leg de bacon op een bakplaat, bestrooi het met de grove peper en bak de bacon gedurende 10 minuten knapperig in de oven op 200°C. Serveer de soep in een glas en garneer met de gepeperde bacon.

Benodigdheden voor 10 personen: 20 stuks mini gratins met aardpeer en pastinaak. 200 milliliter melk. 250 milliliter groentebouillon. 20 milliliter droge vermout. Zout en peper uit molen. Grof vier seizoenen peper. 10 plakken bacon.

Op zoek naar meer inspiratie en heerlijke recepten? En wil je weten hoe wij je verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort contact met je op.

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share